dimarts, 12 de juliol del 2011

TAI-XI EN L'ESCOLA D'ESTIU

La companya Mar ens ha enviat aquestos vídeos per compartir les sessions de Tai-xi d'Escola d'Estiu i ens explica el que feien:
Cada matí abans de començar les sessions formatives de l’escola d’estiu, la professora de tai xi xuan i de ioga, María Medina, ens convida a equilibrar la nostra energia mitjançant diferents tècniques orientals. Encara que hem sigut poqueta gent (calia matinar un poc) hem gaudit dels beneficis d’estes tècniques i de les reflexions sobre la  presa de consciència del nostre cos. María ens fa arribar amb la seua mirada i calma una part d’eixe món interior que els occidentals solem oblidar…
Gràcies Mar, aquest estiu podrem practicar!

diumenge, 10 de juliol del 2011

CONCERT ESCOLA D'ESTIU

I com que no vam tenir prou amb la setmana d'Escola d'Estiu, a la nit de divendres ens vam reunir al pub Terra per gaudir amb les actuacions de: "Borreta" i els "Gipsy Jazz Hot".

divendres, 8 de juliol del 2011

ACOMIADAMENT

Aquest matí ens hem acomiadat de l'Escola d'Estiu d'aquest any amb una valoració positiva de tots els companys i companyes i amb propostes per a la propera, encara que queda pendent el tema de la difusió, donar-nos a coneixer. Esperem que ens ajudeu i conseguim arribar a tothom.
Que tingueu un bon estiu!

dimecres, 6 de juliol del 2011

TERCER DIA D'ESCOLA D'ESTIU

Seguim dansant, creant, enxarxats, meditant, contactant, comunicant, expressant... als tallers d'escola d'estiu.
I abans de les fotos i el video del día , ací teniu els enllaços de l'experiència d'uns mestres compromesos. Xavi, Sònia, Israel i Javi van estar l'estiu passat a Hondures participant en un projecte de voluntariat en una escola d'infantil i primària (Jungle School) i un centre d'acollida (orfanat Hogar d'Amor). Al tornar, van continuar el seu treball amb la finalitat de recaptar diners per a la construcció d'una nova aula i contractar una  mestra per a infantil. Al llarg del curs han realitzat tallers de manualitats, rifes...
La seva idea es crear una associació per a poder donar continuïtat al treball iniciat aquest curs; l'experiència està oberta per a que participem... VAL LA PENA!



dimarts, 5 de juliol del 2011

TALLERS

CONTINUEM A L'ESCOLA D'ESTIU. AVUÍ HA SEGUT DIA COMPLET DE TALLERS AMB DOLORS, IVANA, ANNA I AURORA.



Per acabar el matí, Joan Andrés Sorribes i Pep Castellano, ens han presentat l'associació "El pont. Cooperativa de lletres". De moment, podeu saber més d'ells al seu bloc:
http://elpontmorella.blogspot.com/

dilluns, 4 de juliol del 2011

INICI ESCOLA D'ESTIU

Avuí dilluns hem començat la XXXI Escola d'Estiu amb la conferència de Vicent Pascual sobre el model d'educació plurilingüe i intercultural per al sistema educatiu valencià; per als que no han pogut vindre o per als que vulguin consultar el document, ací teniu l'enllaç:
Després d'esmorzar, cadascú ha anat al taller que s'havia apuntat:
- TICS: Einess google i audiovisuals amb Toni Solano de NOVADORS; esperem que per a demà estiguen solventats els problemes de connexió a internet.
- Un model d'educació alternativa amb Aurora Ardit.
El taller obert s'ha suspès per la pluja, esperem que puga vindre altre dia.