divendres, 10 de juliol del 2015

Acomiadament

Amb Dolors Ibañez d'Escola Valenciana, Jaime López, Xavi Tudela i Juan Milanes d'Ampascs, Miquel Martí dels iai@flautes i Patri Teruel de l'Stepv i tots els companys i companyes que han assistit a la XXXV ESCOLA D'ESTIU ens acomiadem un any més però aquest any d'una manera molt especial, amb alegria, esperanza i ganes de canviar i aconseguir L'ESCOLA QUE VOLEM, una escola PÚBLICA, LAICA I DE QUALITAT, una escola DIGNA.
Fins........ L'ESCOLA D'HIVERN!

dijous, 9 de juliol del 2015

Escola d'estiu

Penúltim dia d'Escola d'Estiu, ens acomiadem de Sven, Julia i David, acabem els tallers de percussió corporal i d'emocions. La comunicació d'avuí "simPATItzem" amb Vanessa i Manoli i l'Ies Ximén d'Urrea.


dimecres, 8 de juliol del 2015

A l'escola d'estiu

Avuí dimecres continuem amb els tallers i la comunicació amb el grup de treball Bufanuvols.

dimarts, 7 de juliol del 2015

Escola d'Estiu

Avuí hem començat els tallers de tipografia i competencia Tic amb Jose Caño i Jaume Olmos respectivament. 
En la comunicació Débora i Erica, estudiants de la Uji ens han parlat de la seva visió de l'Escola pública i per acabar el matí, hem continuat amb el taller de percussió corporal amb Sven i cultivant emocions amb David i Julia.

dilluns, 6 de juliol del 2015

Comença l'Escola d'Estiu

Un luxe començar l'Escola d'Estiu amb Jaume Carbonell que ha fet un repas a les pedagogies del segle XXI, ens ha carregat les piles de bon matí, i molts punts sobre els que pensar: "L'escola es un espai de vida democràtica; l'aula es un espai de conversa que es la porta d'acces al coneixement; els espais a l'escola s'han de reconvertir; l'escola innovadora és aquella en la que hi ha espai per als perquès; molta gent petita a llocs petits, fent coses petites, poden canviar el món...
Gràcies també a Saray per compartir el projecte de com implicar-se en una comunitat d'aprenentatge del CAES San Agustí.